skip to Main Content
tradlyft-nordicchangeclinic

Få fastare och stramare hud omedelbart och på lång sikt med

TRÅDLYFT TEKNIK

Trådlyft är en behandling som utförs av legitimerad läkare. Behandlingen utförs vanligtvis i ansiktet där huden har tappat sin elasticitet och behöver ett lyft. Trådlyft är ett bra alternativ till kirurgisk ansiktslyftning, helt utan onödig smärta och lång återhämtning.

Trådarna som används vid behandlingen är otroligt tunna och bryts ner successivt av huden. Effekten av trådlyftet syns som bäst efter 3-4 månader när hudens har börjat att absorbera trådarna. Därefter håller resultatet vanligtvis i sig i 1-2 år beroende på patientens hud.

Att tänka på före och efter behandlingen

Som med andra behandlingar som har med injektioner att göra ska man främst undvika allt som är blodförtunnande som Treo eller andra preparat som innehåller acetylsalicylsyra. Man ska även undvika alkohol, tillskott som vitamin E, Omega fiskoljor, vissa kinesiska läkemedel som t ex gingko i 1-2 dagar före och efter ingreppet. Undvik att basta eller motionera. Du rekommenderas också att sova på rygg för att undvika tryck på ansiktet som kan orsaka felriktning av trådarna

Cryopen

Vårtor, pigment, åldersfläckar, fettknölar & solskador

permanent-harborttagning-nordicchangeclinic

Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum laser

carboxy-nordicchangeclinic

Mörka ringar & påsar, fina linjer, celluliter, hudbristningar, fett & ärr

micro-needling

Anti-ageing, fina linjer, hudtextur, hudton, akne & akne ärr

Back To Top