skip to Main Content
fettfrysning-nordicchangeclinic

Upp till 25% fettreducering på en behandling!

MED COOLSHAPING RS1 FETTFRYSNING

Bli av med envisa fettdepåer på ett icke-kirurgiskt sett med liknande resultat. Vi arbetar med Coolshaping RS1 som är fettfrysningsbehandling med cryolipolys. På endast en behandling kan man reducera 25% av fettet på utvalt område. Behandlingen är skonsam mot din hud och återhämtningstiden är kort. Du kan återgå till dem flesta normala aktiviteterna direkt efter behandlingen.

Innan behandlingen

Innan en behandling med Coolshaping är det bra om du är medveten om du är en bra kandidat. Du är alltid välkommen på en konsultation hos oss då vi går igenom förväntningar och mål med behandlingen. En bra kund är någon med putmage eller ridbyxlår. Med Coolshaping kan vi inte behandla övervikt, det är en kroppsskulpterande behandling som minskar fett på små till medelstora områden.

Under behandlingen

Behandlingen inleds med att handenheten långsamt kyler ner huden och masserar området. Behandlingen tar cirka 60 minuter och de flesta säger att det är en behaglig behandling. För att minska fett fryser Coolshaping ner fettcellerna till en viss grad som gör att dem elimineras. Omgivande vävnad påverkas inte av denna kyla, enbart fettcellerna. Behandlingen avslutas med en lätt massage.

Efter behandlingen

Efter behandlingen masserar vi området en liten stund. Du kan omedelbart återgå till normala aktiviteter efter en behandling, men bör undvika träning första dagen. Drick mycket vatten. Huden kan efter en behandling bli blå och sticka samt domna men det är normalt och är övergående. Håller det i sig längre än 5 dagar kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Cryopen

Vårtor, pigment, åldersfläckar, fettknölar & solskador

permanent-harborttagning-nordicchangeclinic

Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum laser

carboxy-nordicchangeclinic

Mörka ringar & påsar, fina linjer, celluliter, hudbristningar, fett & ärr

micro-needling

Anti-ageing, fina linjer, hudtextur, hudton, akne & akne ärr

Back To Top