skip to Main Content
Goldmask

Casmara ansiktsbehandlingar

Vill du ha den maximala effekten av en ansiktsbehandling men vet inte riktigt vad du har för hudtyp eller vilket behov din hud har. Då är en Casmara behandling perfekt för dig! Vi på Nordic Change Clinic kan med stolthet idag erbjuda er en lyxig ansiktsbehandling skräddarsydd efter behov. I en Casmara ansiktsbehandling ingår allt, rengöring, hudanalys, peeling, portömning, massage, mask och hemrådgivning . Men inte bara det utan alla produkter kommer att vara anpassade precis efter just ditt behov och din hudtyp. Eftersom att Casmara har så många olika serier just för att allas behov ska uppfyllas. Masken som vi lägger på i slutet kommer att vara aktiv i 24h som du även får ta med hem tillsammans med ett serum och använda hemma en gång till. Speciellt för Casmaras produkter är att dom ger snabba synliga resultat.

Behandlingsområden

Hudåtstramning
Fina linjer & rynkor
Stora porer
Akne & akneärr
Ojämn hudton & textur

Filorga NCTF

NCTF från Filorga är en unik vitamincocktail med 53 aktiva ingredienser + hyaluronsyra som effektivt minskar flertalet olika ålderstecken i huden. NCTF ger din hud all den näring som den behöver, bland annat: vitaminer, mineraler, aminosyror, koenzymer, nukleinsyror och fri hyaluronsyra. NCTF stimulerar cellernas funktioner, ökar produktionen av elastin och kollagen samt stoppar fria radikaler som bryter ner huden.
Idag har fler än 1.5 miljoner människor blivit behandlade med Filorga NCTF Vitamincocktail! Tack vare detta har flertalet studier utförts och produkten anses som extremt tolerant. NCTF är en klass III medicinsk substans.

Cryopen

Vårtor, pigment, åldersfläckar, fettknölar & solskador

permanent-harborttagning-nordicchangeclinic

Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum laser

carboxy-nordicchangeclinic

Mörka ringar & påsar, fina linjer, celluliter, hudbristningar, fett & ärr

peeling

Förbättrar hudton och hudtextur med kemisk peeling från Filorga

Back To Top