skip to Main Content
ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandlingar

DJUPRENGÖRANDE & UPPFRÄSCHANDE

Ansiktet mår bra av att kontinuerligt få en riktig djuprengöring. Under våra ansiktsbehandlingar stimuleras huden och tillförs energi, samtidigt som den blir fräschare och återfår sin naturliga lyster. Döda hudceller, ytlig olja och smuts försvinner och porer förminskas. Djuprengöring och näring gör även att huden lättare tillgodogör sig effekten av vårdande produkter. Utifrån dina behov och önskemål väljer du typ av ansiktsbehandling.

Nordisk ansiktsbehandling

En klassisk ansiktsbehandling i sex steg. Vi börjar med att rengöra ditt ansikte med rengöringsolja och ph-balanserande ansiktsvatten. Därefter peelas döda hudceller och smuts på ytan bort. Huden ångas sedan med Vapozon; vattenånga med ozon, som verkar antibakteriellt och öppnar upp porerna. Därefter appliceras en djuprengörande mask, som förminskar stora porer och innehåller kaolin som reducerar hudens sebumflöde. Efter det applicerar vi en fuktmask med rotextrakt som binder fukt i huden. Behandlingen avslutas med en dagkräm efter din hudtyps behov.

Golden Glow ansiktsbehandling

Precis som vår nordiska ansiktsbehandling, börjar vi med en klassisk ansiktsbehandling i sex steg; rengöring av ditt ansikte med rengöringsolja och ph-balanserande ansiktsvatten. Därefter peelas döda hudceller och smuts på ytan bort. Huden ångas sedan med Vapozon; vattenånga med ozon, som verkar antibakteriellt och öppnar upp porerna. Därefter appliceras en djuprengörande mask, som förminskar stora porer och innehåller kaolin som reducerar hudens sebumflöde. Efter det applicerar vi en fuktmask med rotextrakt som binder fukt i huden. Efter det applicerar vi en unik guldmask som boostar hudens kollagenproduktion för en fylligare hud med mindre fina linjer. Behandlingen avslutas med en dagkräm efter din hudtyps behov.

Cryopen

Vårtor, pigment, åldersfläckar, fettknölar & solskador

permanent-harborttagning-nordicchangeclinic

Permanent hårborttagning med Soprano Ice Platinum laser

carboxy-nordicchangeclinic

Mörka ringar & påsar, fina linjer, celluliter, hudbristningar, fett & ärr

micro-needling

Anti-ageing, fina linjer, hudtextur, hudton, akne & akne ärr

Back To Top